Inschrijven

Rondleiding

Hartelijk dank voor uw interesse in ons kindercentrum! Het uitkiezen van een Kindercentrum kan een lastige keus zijn. Wij vinden het belangrijk dat u uw dierbaarste bezit met een gerust hart kunt achterlaten en met een prettig gevoel naar uw werk/studie kunt gaan. Bij het maken van uw keuze is dan ook de sfeer en uw gevoel bij het Kindercentrum een belangrijke graatmeter. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een rondleiding op één van onze locaties.

Tijdens een rondleiding zullen wij u de groepen van de desbetreffende locatie laten zien en kennis laten maken met onze pedagogisch medewerkers. Na de rondleiding is er ruimte voor het bespreken van uw eventuele wensen en de beschikbaarheid. Mocht u hier interesse in hebben dan vragen wij u telefonisch (036-5497220) of per mail (info@marijtjedoets.nl) contact met ons op te nemen. Neem gerust uw zoon/dochter mee tijdens de rondleiding. Het is uiteraard ook heel erg belangrijk dat hij/zij zich op zijn gemak voelt.

Wees welkom!

Inschrijfformulieren

Het inschrijven van uw kind(eren) kan via een van onderstaande inschrijfformulieren. Na een rondleiding zullen wij deze formulieren, indien gewenst, geprint meegeven. Wanneer wij het inschrijfformulier ingevuld retour ontvangen, zullen wij definitief een plekje voor u reserveren. Het ingevulde inschrijfformulier mag worden verstuurd naar info@marijtjedoets.nl. Mocht u het prettig vinden dan mag u het formulier uiteraard ook in de brievenbus doen of persoonlijk afgeven.

TSO Aurora

De TSO van basisschool Aurora wordt gecoördineerd door Kindercentrum Marijtje Doets. Wenst u hiervan gebruik te maken dan vragen wij u onderstaand inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar info@marijtjedoets.nl of af te geven op één van onze locaties. Wij zullen de aanvraag voor u verwerken en bevestigen.

Contact